Urmatoarea destinatie

Afla urmatoarea destinatie EDUcaravana

EDUcaravana se va intoarce in comunitatile deja vizitate si ii va antrena pe tinerii identificati sa participe la Proiectul "Educati azi, valorosi maine".
Luna aceasta ne revedem in Judetul Cluj, urmand ca pana in septembrie sa ne revedem si in Judetele Dambovita, Mures, Prahova, Ilfov, Giurgiu, Calarasi. Pentru orice solicitare de a dvs, va stam la dispozitie prin intermediul formularului "Raspuns prin e-mail"! Va asteptam sa ne scrieti!


 
Ne-am propus sa venim in localitatile voastre. Planuim ca in perioada 10-14.03.2016 sa fim in zona Bucuresti- Ilfov, in 16-20.03.2016 in Judetul Giurgiu, 21-25.03.2016 in Calarasi, pe 01-05.04.2016 in Judetul Mures, iar in perioada 06-10.04.2016 vom fi in Cluj.*
*In functie de activitatile intervenite intre timp, planul de parcurs poate suferi modificari.
Daca va aflati in zona respectiva, nu ezitati sa ne contactati, ne putem vedea si putem organiza impreuna evenimente educative.


Iata planurile noastre pentru intalnirile din orasul tau
 

Satul Balteni, judetul Dambovita. Este o asezare care pana nu de mult era alcatuita mai degraba din corturi, decat din case. Cu timpul, oamenii au devenit mai prosperi datorita comertului cu fier vechi. Carutele intra si ies din sat zilnic incarcate cu masini dezmembrate, nimeni nu sta degeaba.


Voi fi cu rulota in acest sat timp de cinci zile. Oare cu cati tineri voi putea sta de vorba si cati vor avea curajul sa devina educatori pentru cei de-o seama cu ei?

Doresti sa organizam impreuna un eveniment educativ?

Contacteaza-ne acum