Educatia azi, valorosi maine!

16 Octombrie 2017.

Echipa P1- Asociatia Institutul de Relatii Umane si beneficiarii proiectului "Educatii azi, valorosi maine"-  "SINERGII PENTRU VIITOR - tineri în situa?ii de risc" desfasoara activitati de educare si informare a tinerilor, precum:
Transformarea tinerilor din benficiari pasivi ai sistemului educational in participanti activi in procesul de invatare si dezvoltare personala prin participarea la activitatile proiectului. Implicarea tinerilor in concursuri, dezbateri, activitati de educatie non-formala isi propune sa dezvolte initiativa tinerilor si sa ii ajute sa devina activi in procesul propriu de crestere si dezvoltare personala.
- Oferirea de suport psihologic in vederea obtinerii echilibrului psihic necesar implicarii in activitatile de invatare si dezvoltare personala. Pentru fiecare activitate la care participam si in care ne dorim sa avem succes avem nevoie sa fim intr-o stare de echilibru psihic, iar activitatile de consiliere isi propun sa ii ajute pe tineri sa isi gestioneze stresul intr-un mod eficient, sa isi depaseasca frica  de esec, sa ii faca sa devina mai deschisi catre activitati noi.
Activitatile propuse ii vor ajuta pe tineri sa isi constientizeze resursele si sa si le poata valorifica in cadrul activitatilor propuse in cadrul proiectului. Activitatea de dezvoltare personala vine in ajutorul tinerilor care au nevoie de sprijin in definirea propriei personalitati, ii poate ajuta sa isi raspunda la intrebarile specifice varstei si sa isi aleaga modalitati prin care sa isi valorifice potentialul personal la nivel maximal. 

Pe lista beneficiarilor se afla Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala din Bucuresti, uramand ca pe 6 decembrie 2017 sa ne gasiti in Municipiul Ploiesti, la C.N. "Al. I. Cuza". 
Daca doriti sa fiti beneficiarii programului si vreti ca Dr. Cristian Andrei si echipa de peereducators sa fie alaturi de dumneavoastra, in localitate sau scoala dvs, va asteptam cererile pe office@iru.ro.

LASA UN COMENTARIU

Campurile marcate cu * sunt obligatorii