Dr. Andrei in liceu

Invita-l chiar acum pe doctor la voi!

Poti vorbi cu directorul educativ din unitatea ta scolara pentru o intalnire a clasei/scolii tale cu dr Cristian Andrei. Veti putea discuta despre prietenie, sexualitate, conflicte, dezvoltare si multe altele.

Am fost in multe licee din tara; de obicei vin daca ma cheama elevii, dar pot raspunde si solicitarilor parintilor, profesorilor, preotilor sau autoritatilor locale. Aici e vorba atat de licee, cat si de scoli generale, facultati, gradinite etc. Stau cu rulota in localitatea voastra mai multe zile, asa ca este timp si penru consiliere individuala si pentru participare la alte evenimente, inclusiv prezenta in mass media locala. O astfel de intalnire ar putea dura cel mult o ora si jumatate, pentru ca e cam mult de vorbit.

Totul este gratuit; daca puteti implica sponsori locali in mai buna desfasurare a intalnirii noastre, cu atat mai bine - este un bun exercitiu de implicare comunitara.

Completati formularul de aici si veti fi contactati de secretariatul Institutului de Relatii Umane (link) pentru a conveni asupra detaliilor deplasarii Educaravanei in localitatea voastra.

Va rugam completati sau verificati campurile marcate cu chenar rosu

Mesajul dvs. a fost trimis cu succes

Va rog sa confirmati campul Captcha.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Trimite mesajul