Consultanta pe skype

Aproape ca si cum am fi fata in fata

Daca ai o problema care nu suporta amanare, poti primi sfaturi practice de la dr Cristian Andrei sau de la psihologul de serviciu in cadrul Institutului de Relatii Umane.

Iata cateva repere legate de discutia noastra pe Skype

Te poti vedea si auzi cu dr Cristian Andrei sau un psiholog din echipa sa daca ne contactezi la secretariatul Institutului de Relatii Umane (www.iru.ro) prin e-mail office@iru.ro sau prin telefon la numarul 0726678940.

Iti va fi comnicata o data si o ora la care sa fii conectat online pe Skype si la acea ora vei fi apelat sau ne poti apela tu; contul nostru este Drandrei Faptul ca il poti vedea pe consilierul tau psihologic si el te poate vedea pe tine ajuta mult sesiunea de consiliere. Iti trebuie doar un calculator/laptop/tableta/telefon cu camera video si Skype instalat gratuit. Daca nu ai Skype, il poti descarca de aici.

Sesiunea de consiliere dureaza cam 50 de minute si este gratuita. Iti garantam ca totul este confidential si ca nu vei fi judecat in nici un fel pentru cele spuse acolo. Este posibil sa beneficiezi de mai multe programari, daca situatia o cere.

Te asteptam online!

Nu ai Skype instalat?

Descarca

Va rugam completati sau verificati campurile marcate cu chenar rosu

Mesajul dvs. a fost trimis cu succes

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Trimite mesajul