In echipa

In vara...prin tara

28 Iunie 2017.


Va informam ca in perioada de vara conferintele vor fi gratuite online si vor putea fi vazute pe grupul Dr. Cristian Andrei- Videoconferinte. 
Totodata, va anuntam ca pentru perioada urmatoare va pregatim multe, multe suprize si ca dorim sa imbunatatim serviciile oferite. 
Pentru cei ce…

Citeste mai mult

Peer-Educator, Educator pentru cei de-o seama

06 Mai 2016.

Acest curs este una dintre cele mai frumoase provocari ale activitatii Educaravana…

Citeste mai mult

''Educatori pentru cei de-o seama'' in Judetele Giurgiu si Calarasi

15 Aprilie 2016.

Cei zece tineri romi interesati de transmiterea valorilor si principiilor specifice etniei rome- din judetele Calarasi si Giurgiu- au beneficiat de cursurile PEER-EDUCATORS,  in Centrul Social Estuar Giurgiu (perioada 11-15 aprilie 2016).

Citeste mai mult

Am inceput cursurile de Formatori PEER-EDUCATORS (Educatori pentru cei de-o seama)

25 Martie 2016.

Saptamana aceasta, la sediul Institutului De Relatii Umane s-au tinut cursurile de Peer-Educators, pentru tinerii romi- tineri talentati, frumosi si entuziasti. Ei sunt cei care isi cunosc valorile, potentialul si vor sa genereze schimbarea, prin implicare in educatie.

Citeste mai mult

Alatura-te echipei EDUcaravana!

16 Martie 2016.

Daca esti de etnie roma, ai intre 19 si 29 de ani si esti din Jud. Prahova, Dambovita ori Bucuresti- Ilfov, vino in zilele de 22 martie si 23 martie 2016 la sediul Institutului de Relatii Umane (str. Dr. Dimitrie Draghiescu, nr.8, sect. 5, Bucuresti) si poti beneficia de cursuri…

Citeste mai mult

Se naste Educaravana! O intalnire de lucru a celor de la Institutul de Relatii Umane cu cei de la Fundatia Estuar

19 Aprilie 2015.

Psih. Sorana Mocanu - Vicepresedinte Institutul de Relatii Umane, Dr Cristian Andrei - coordonatorul Educaravanei, Mariana Armean - Directorul de programe al Fudatiei Estuar si Florjan Koleci - Managerul de proiect, planifica activitatile din faza a doua a Educaravanei.

Citeste mai mult

Jurnal de bord EduCaravana

30 Noiembrie -1.

Responabilul Caravana EDU,  Dr. Cristian Andrei, a realizat vizite in comunitatile izolate din tara, din judetele Ilfov, Giurgiu, Calarasi, Mures si Cluj, in mod deosebit cele locuite preponderent de rromi, oferind asistenta gratuita din punct de vedere medical, psihologic si social  familiilor aflate in dificultate.  Pentru a impartati din experientele…

Citeste mai mult