Jurnal de bord

In vara...prin tara

28 Iunie 2017.


Va informam ca in perioada de vara conferintele vor fi gratuite online si vor putea fi vazute pe grupul Dr. Cristian Andrei- Videoconferinte. 
Totodata, va anuntam ca pentru perioada urmatoare va pregatim multe, multe suprize si ca dorim sa imbunatatim serviciile oferite. 
Pentru cei ce…

Citeste mai mult

Doctor Cristian Andrei si EduCaravana in Judetul Prahova

29 Noiembrie 2016.

Asociatia  Institutul de Relatii Umane  (Partener 1 in Proiectul “Educati azi, valorosi maine…-PET029) in parteneriat cu Asociatia de parinti din Colegiul Nicolae Iorga- Valenii de Munte”, Colegiul National” Nicolae Iorga”, Liceul Tehnologic Agromontan Romeo Constantinescu, Primaria  Valenii de Munte, Centrul Cultural Valenii de Munte si Inspectoratul Scolar Judetean Prahova au…

Citeste mai mult

CAT DE COPIL MAI ESTI?

13 Octombrie 2016.

Oare de ce nu-ti mai amintesti nimic de pe vremea cand erai copil mic? Cred ca acest lucru se intampla cu aproape toti oamenii pentru ca se nasc cu un anume fel de gandire, care mai apoi este deformata masiv prin educatie si scolarizare. Fiind influentati de catre adultii din…

Citeste mai mult

Educati azi, valorosi maine

19 Iulie 2016.

In iulie 2016,  Asociatia Institutul de Relatii Umane- Partener 1 in Proiectul „Educati azi, valorosi maine”-PET029 si Colegiul Tehnic „Raluca Ripan” din Cluj-Napoca au sustinut activitatea la care au participat tinerii adolescenti, elevi de liceu si beneficiarii cursurilor de peereducators.

Citeste mai mult

EduCaravana, proiectul tinerilor romi "educati azi, valorosi maine" ...

05 Iulie 2016.

Ca urmare a activitatilor desfasurate, ne propunem efectuarea unui studiu calitativ privind proiectia in viitor a tinerilor romi din comunitatile marginalizate din judetele Calarasi, Giurgiu, Mures si Cluj. Asadar, vom edita si traduce (in limbile engleza si franceza) un ghid privind interactiunea cu comunitatile de romi din Romania.

Citeste mai mult